Sid Jacobson

Sid Jacobson este psiholog, considerat un expert in aplicatiile NLP in educatie si training, psihoterapie si abilitati de comunicare. Este unul din primii traineri certificati de catre Society of NLP.

Detine un doctorat in Clinica de Psihologie de la Scoala Profesionala de Studii Psihologice si un Master in Asistenta Sociala la Universitatea Tulane, acolo unde si-a finalizat si studiile in psihologie.

El utilizeaza NLP in ariile sale de specialitate: educatie, training, scris si psihoterapie. A lucrat ca cercetator, trainer si consultant cu profesionisti din spitale, scoli, clinici, afaceri sau sport. A instruit profesionisti mai mult de 20 de ani.

A scris numeroase articole despre NLP si este autorul cartilor:

- Solution States: a Course in Solving Problems With the Power of NLP,

- The POWER Processs: An NLP Approach to Writing,

- Meta-Cation: Education About Education with Neuro-Linguisting Programming (vol I, II si III).

In prezent, Sid isi ofera serviciile de training si consultanta in Statele Unite,  Canada, America de Sud, Europa si Asia. In ultimii  6 ani a lucrat mult in Singapore si Malaezia deruland programe de training NLP pentru firme  ca Singapore Airlines, Western Digital sau Yokogawa Electronic, precum si agentii guvernamentale ca National Computer Board, Service Quality Centre sau Ministerul Sanatatii. De asemenea a lucrat cu numeroase scoli, universitati, spitale, banci sau servicii sociale. In Statele Unite si Canada a lucrat cu firme mici si cu mari organizatii ca Du Pont, Shell, Jackson National Life, Maersk Sealand and Case New Holland, pe langa scoli, guverne, universitati, banci sau agentii de servicii sociale.

In Romania Sid a fost prezent in 2005, cand a sustinut trainingul "Construirea relatiilor profesionale si gestionarea negocierilor dificile" si in 2006 a sustinut trainingul "Solution States", modulul I din formarea NLP Practitioner, un workshop la Targul de training Business-Edu si un workshop la Conferinta Psihologilor Scolari din Bucuresti.

Sid este casatorit cu Cindi si traieste in New Orleans.

Mai multe detalii gasiti aici: www.sidjacobson.com