Invata-ti copilul sa invete!

Invata-ti copilul sa invete! este un workshop in care parintii vin impreuna cu copiii intre 6 si 12 ani.

Workshopul este condus de Sid Jacobson din SUA - psiholog, trainer si psihoterapeut cunoscut la nivel international ca specialist in programarea neuro-lingvistica. 

Este un workshop in care vom explora impreuna, parinti si copii, un tip de gandire care nu este niciodata predat in scoli!

Intelegerea si invatarea nu sunt procese misterioase, accidentale sau bazate pe incercare-si-eroare. Exista o structura a gandirii implicata in aceste procese care poate fi predata, invatata si controlata. Acest workshop se bazeaza pe principiul ca memoria trainica depinde de eficienta invatarii intiale.

Parintii se vor intreba de ce nu au invatat nicaieri in scoala aceste metode si vor beneficia de efectele lor la fel de mult ca si copiii. Iar dupa workshop vor sti cum sa isi sprijine copiii in procesul de invatare inteligenta, nu numai la scoala si ci in viata.

Copilul tau va invata  impreuna cu tine:

  • cum sa isi concentreze atentia atunci cand i se cere
  • cum sa inteleaga in mod optim ceea ce aude si citeste
  • cum sa integreze informatiile noi in structura celor vechi
  • cum sa aiba o memorie care functioneaza pe deplin

Detalii organizatorice

Data:

2 iulie 2014 (miercuri)

Program: 17.00 - 21.00

Durată: 3 ore

Participanţi: parinti si copii intre 6 si 12 ani

Trainer: Sid Jacobson (SUA)

Investitie: 550 ron (tva inclus) / familie

Limba: engleza (se asigura traducere)

Locaţie: Str. slt. Alexandru Borneanu nr. 2 ap. 7 et.4, sector 6 (langa statia de metrou Grozăvești), Bucuresti  Detalii: AICIÎnscrie-te acum! 

Formular de înscriere on line...

Pentru înscriere trebuie sa fii inregistrat și autentificat în www.mindmaster.ro. După înscrierea la curs vei primi un mail automat de confirmare și contul de plată. Cu câteva zile înainte de începerea cursului vei primi un alt mail cu toate detaliile organizatorice de care ai nevoie.

Trainer

 


 

 

Sid Jacobson este psiholog, considerat un expert in aplicatiile NLP in educatie si training, psihoterapie si abilitati de comunicare. Este unul din primii traineri certificati de catre Society of NLP.

Detine un doctorat in Clinica de Psihologie de la Scoala Profesionala de Studii Psihologice si un Master in Asistenta Sociala la Universitatea Tulane, acolo unde si-a finalizat si studiile in psihologie.

El utilizeaza NLP in ariile sale de specialitate: educatie, training, scris si psihoterapie. A lucrat ca cercetator, trainer si consultant cu profesionisti din spitale, scoli, clinici, afaceri sau sport. A instruit profesionisti mai mult de 20 de ani.

A scris numeroase articole despre NLP si este autorul cartilor:

- Solution States: a Course in Solving Problems With the Power of NLP,

- The POWER Processs: An NLP Approach to Writing,

- Meta-Cation: Education About Education with Neuro-Linguisting Programming (vol I, II si III).

In prezent, Sid isi ofera serviciile de training si consultanta in Statele Unite,  Canada, America de Sud, Europa si Asia. In ultimii  6 ani a lucrat mult in Singapore si Malaezia deruland programe de training NLP pentru firme  ca Singapore Airlines, Western Digital sau Yokogawa Electronic, precum si agentii guvernamentale ca National Computer Board, Service Quality Centre sau Ministerul Sanatatii. De asemenea a lucrat cu numeroase scoli, universitati, spitale, banci sau servicii sociale. In Statele Unite si Canada a lucrat cu firme mici si cu mari organizatii ca Du Pont, Shell, Jackson National Life, Maersk Sealand and Case New Holland, pe langa scoli, guverne, universitati, banci sau agentii de servicii sociale.

In Romania Sid a fost prezent in 2005, cand a sustinut trainingul "Construirea relatiilor profesionale si gestionarea negocierilor dificile" si in 2006 a sustinut trainingul "Solution States", modulul I din formarea NLP Practitioner, un workshop la Targul de training Business-Edu si un workshop la Conferinta Psihologilor Scolari din Bucuresti.

Sid este casatorit cu Cindi si traieste in New Orleans.

 

Mai multe detalii gasiti aici: www.sidjacobson.com

 

In Romania au aparut traduse in limba romana doua carti scrise de Sid Jacobson, ambele la editura Vidia:

 

Stări Soluție:

 

 

Procesul Power:

 

 

 

O altă carte scrisă de Sid Jacobson in limba engleza este Meta-Cation:

 

 

Mai multe interviuri cu Sid gasiti aici:

 

Programarea neurolingvistica si procesul de invatare  (radio Itsy Bitsy)

 

Oamenii trebuie sa recunoasca unicitatea fiecarei persoane (revista Psychologies)

 

Romanii au anumite limite in mentalitate, dar nu e ceva neobisnuit, toate culturile au (HotNews)

 

Un interviu video gasiti  AICI  (Ziarul Financiar)

Impresii participanti

 

„Sunt mama a unui baietel de 8 ani pe nume Thomas. Fiul meu a fost extrem de incantat de experienta pe care a avut-o la seminarul lui Sid Jacobson. Cel mai tare l-a incantat ca in sfarsit cineva a valorizat faptul ca lui la scoala in afara de lectii ii place foarte mullt sa se joace cu prietenii si sa alerge. Aplica cu succes schimbarea submodalitatilor, adica pune veselie, ras si multa lumina lectiilor care nu ii plac in mod deosebit si uneori chiar ii da "volumul" invatatoarei mai incet daca il cearta pe nedrept.
Cel mai mult i-a placut ideea de a-si face imagini in cap atunci cand are cerinte la unele probleme pe care, doar din cuvinte, nu le intelegea inainte.
Va multumesc pentru aceast ocazie si recomand parintilor sa participe alaturi de copii lor pentru o experienta de neuitat.”

Mihaela Petrescu, sales and customer representative,Vodafone, participant workshop Invata-ti copilul sa invete